SЕО Оптимизация търсачки и популяризиране сайт

Търсите услуги свързани със seo оптимизация, популяризиране на сайт и оптимизация за търсачки?

Имедия Консулт е дигитална агенция развиваща се в сферата на сео оптимизация.

SEO е процес на оптимизиране на сайт с цел показване на максимума от съдържанието на сайта и постигане на по-добри позиции в резултатите от търсене в търсачките.

SEO оптимизацията на уеб сайт е сложна последователност от техники и средства, които са познати на уеб програмистите за повишаване класацията на интернет страницата в търсещите машини.
SEO оптимизацията на уеб сайт е сложна последователност от техники и средства, които са познати на уеб програмистите за повишаване класацията на интернет страницата в търсещите машини.

Една подобна оптимизация в търсачките подобрява условията за излизане по-напред в страниците им и по-лесното намиране на сайта ви в тях.

Оптимизацията на уеб сайта, ще доведе до покачването на вашия сайт в първите резултати от търсене в търсачките по-зададени ключови думи, и словосъчетания.

SEO процесът е комплексен набор от различни методи и техники и минава през няколко етапа:

1. Проучване и планиране – проучва се конкуренцията, методи за seo оптимизация, които използват сайтове, от които получават качествени линкове, проучване на ключовите думи, по които да използваме: трендове на търсене, брой търсения, синонимни думи с по-голям обем търсене или по-висока ефективност, брой на конкурентните сайтове и определяне на Keyword Effectiveness Index (KEI).

2. On-page оптимизацията е процес свързан с подобряването на кода на страницата, преработване на елементите й, отстраняване на грешки, които водят до невъзможност за индексиране на съдържанието, преправяне на заглавията и текстовете, калкулиране на словосъчетания в мета таговете така, че да се получи възможно най-високия резултат; коригира се вътрешната структура на сайта, създават се и се добавят нови файлове съдържащи допълнителна информация за страниците, степен на важност, начин на индексиране и т.н.

3. Off-page оптимизацията е един от най-важните и най-трудните етапи. Тя изисква огромно време постоянство и е най-дългосрочния процес. Off-page-a се свързва с регистрация в търсачки, регистрация в директории, регистрации в каталози, регистрация в качествени сайтове като DMOZ, Yahoo directory, Link page, MajesticSeo, Compete, Bestoftheweb, Archive.org, SEMRush и много други.

Свържете се с нас, и ще получите безплатна консултация и конкретна оферта за сео оптимизация, популяризиране на сайт, оптимизация за търсачки.