Google реклама - Adwords реклама

Дигитална маркетинг агенция Имедия Консулт предлага на своите клиенти качествено изграждане на Google реклама.

Google Adwords рекламата представлява текстови карета, които се задействат при търсене от потребителите на определени ключови думи в google търсачката. Всяко търсене задейства търг, който се провежда в реално време. При този формат показванията на гугъл рекламата Ви са безплатни. Плащате само, когато потребителят кликне върху вашата adwords реклама и посети сайта ви.

Предимства на Google AdWords реклама:

• Клиента сам определя ключовите думи, по които да излиза гугъл рекламата

• Клиента сам определя бюджета на своята Google реклама

• Adwords рекламата може да се променя по всяко време

• Бюджета и ключовите думи се актуализират

• Получава се подробна справка за google рекламата

Google AdWords рекламата е оптимизирана и целева реклама, излизаща само при резултати желани от клиента. Google Рекламата се показва най-отгоре и в дясно от резултатите при търсене в Google. Adwords е таргетирана реклама с абсолютно точна статистика.

Рекламната кампания в Google Adwords предлага и отлични възможности за насочване по градове, държави, както и насочване по време на показване, към различни устройства и още много допълнителни възможности. По този начин с наша помощ клиентите ни до голяма степен могат да контролират показването на рекламата си насочвайки я по-конкретни региони, часови диапазони и устройства.

Ако Вашата гугъл реклама отговаря на условията да участва в съответния търг, тя се позиционира съобразно нейната релевантност, рейтинг, представяне до момента, а също така и съобразно вашият залог, качеството и бързината на сайта Ви.

Ние от ИМЕДИЯ КОНСУЛТ разполагаме със сертифицирани Google Adwords специалисти и изграждаме индивидуални стратегии за всеки наш клиент.

Изпратете вашето запитване още сега!