Професионална facebook поддръжка на страница

Професионална facebook поддръжка на страница от Дигитална агенция Имедия Консулт.

Знаете ли, че ако Facebook беше държава щеше да е трета по брой на населението в света след Китай и Индия?

Възможностите, които социалните медии крият са неограничени. Познанията как е правилно да се използват ще помогнат да ангажирате целевата си аудитория с нови кампании, промоции, събития и да генерирате трафик към сайта си. Овладяването на силата на facebook рекламата помага за бързото постигане на бизнес целите, които имате.
В контекста на социалните медии дигитална агенция Имедия Консулт помага на клиентите си да оптимизират присъствието си на facebook профилите в разнообразните социални платформи като Facebook, Twitter, Google +, Linkedin и други.


Професионална facebook поддръжка

Социалните медии предоставят възможност, трудно постижима от традиционните и електронните медии – директна комуникация с клиентите. Под всеки пост на страницата ви ще получавате коментари, харесвания и споделяния от феновете ви.
А ако решите да рекламирате във Фейсбук можете да изберете аудиторията спрямо местоживеене, възраст или интереси, така че лесно да достигнете до потенциалните си клиенти бързо и с минимален разход на средства.

Ние предлагаме професионална фейсбук поддръжка:

• Стратегия за развитие в социалните медии
• Графичен Дизайн на Facebook страницата
• Създаване на съдържание на Facebook профила
Дигитална агенция Имедия Консулт помага на клиентите си при разработването на уникален глас на марките си като по този начин се създава взаимодействия с целева аудитория на Facebook страницата. Ние знаем точното време за ефективно публикуване и разпространяване на съдържание.

Офертите ни за професионална facebook поддръжка на страница включват:

• Изграждане на общност, обединена около вашата дейност
• Въздействаща комуникация
• Развитие на Facebook профила – свързване с вашия сайт
• Дистрибуция на съдържание
• Измерване на постигнатите резултати

Разработили сме няколко различни пакета, за професионална поддръжка на фейсбук страницата ви, които ще помогнат на вашия бизнес за достигане до потенциални клиенти таргетирани по-желани от вас критерии.

Свържете се с нас, за да ви запознаем подробно с услугата Професионална facebook поддръжка – Emedia Social Action.